Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
15,00 lei
În stoc
Va prezentam Sosul Ragu’ Bio cu Soia, o alternativa vegana delicioasa si sanatoasa la clasicul sos ragu’ italian. Cu ingrediente atent selectionate din agricultura ecologica si o combinatie perfect echilibrata de pulpa de rosii, soia si legume aromate, acest sos va va incanta papilele gustative si va va aduce o bucata din traditia culinara italiana in propria bucatarie.
În stoc
Alegeti Sosul Ragu’ Bio cu Soia pentru a va bucura de o experienta culinara autentica, sanatoasa si plina de arome bogate.
Datorita continutului sau ridicat de proteine si profilului nutritional favorabil, soia este un element esential in dietele vegetariene si vegane. In plus, este studiata pentru potentialele beneficii asupra sanatatii, inclusiv reducerea riscului de boli cardiovasculare si gestionarea simptomelor menopauzei.
Poate fi utilizat ca:
Sos pentru diferite tipuri de paste sau orez
Umplutura pentru lasagna sau cannelloni
Garnitura pentru diverse preparate din carne sau legume
Condiment pentru pizza sau bruschete
pulpa de rosii* 71%, soia* rehidratata 14% (apa, soia* 3,3%, sare, amidon de porumb*, legume deshidratate* in proportii variabile (ceapa*, telina*, morcov*, praz*, patrunjel*), turmeric*, condimente*, extract de drojdie*), morcovi*, ceapa*, ulei de masline extravirgin*, telina*, busuioc* sare de mare, zahar din trestie*, condimente*.*din agricultura ecologica. Agricultura UE/non UE.
Cantitate 190 g
Poate contine urme de nuci, lapte, oua, mustar, susan si gluten. A se consuma de preferinta pana la data de: vezi eticheta originala. Dupa deschidere se pastreaza la frigider.
Valoare energetica | 237 kJ – 57 kcal |
Grasimi | 2,1 g |
din care acizi grasi saturati | 0,4 g |
Carbohidrati | 5,5 g |
din care zaharuri | 4,4 g |
Fibre | 1,0 g |
Proteine | 3,4 g |
Sare | 1,0 g |
Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
Gema Natura © 2023 • Toate drepturile rezervate
Recenzii
Nu există recenzii până acum.